fjällen på sommaren? gah

Jag har ju varit på en liten fjälltrip såhär i slutet på juni, det är ju lite ovanligt men förekommer ändå. Det var superkul! Varmt som bara den och MYGG överallt. De tankar man brukar ha om fjällen på sommaren alltså. Jag såg renar, snö och ett kalfjäll också. Så alla mina förväntningar är uppfyllda.


Här försökte jag få med mig själv + kalfjället på bild.


Snö + bara ben?????


En ren

FJÄLLEN I ETT NÖTSKAL
/Mallan

Gullvik Vs. Nyänget

Även fast termometern visade nästan 30 grader hemma hos oss så har jag inte varit ute i solen alls idag. Jag har inte mått så bra, så jag kände att jag orkade inte följa med familjen till stranden. Istället så har jag legat inne och roat mig med mitt gamla gameboy som jag hittade, har klarat ut hela Supermario 6 golden coins bland annat.

Men imorgon är jag ledig och då blir det sol och bad minsann och då är Gullvik det givna valet! Gullvik och Nyänget är väl de två stränderna som ligger nära stan dit flest folk åker för att sola och bada här i Övik, men jag har aldrig gillat Nyänget. Enligt mig så är Gullvik överlägset bättre än Nyänget. Jag tycker inte att Nyänget ska få kallas en strand då den inte alls ser ut som en riktigt sandstrand ska göra, den är som så platt och kvadratisk istället för lång och smal. Sen så finns det de som säger att det är varmare i vattnet där än vad det är i Gullvik och det kan hända att det är så, men jag tror knappast att det är några stora skillnader. Och dessutom så är det ju jättelånggrunt i Nyänget vilket är jobbigt. 


Nej, jag väljer då Gullvik före Nyänget alla gånger.


/Matilda

The King of Pop

Att Michael Jackson har dött kan man väl inte direkt kalla för en nyhet nu eftersom det antagligen inte finns någon som inte har hört det. Även fast han på den senaste tiden uppmärksammats mer för att bland annat vara pedofil och att hålla sin bebis ut från ett fönster på en skyskrapa istället för att ha producerat något musikmässigt av värde så tycker jag ändå att det känns lite sorgligt.
Jag kan inte heller säga att jag varit något riktigt fan av Michael Jackson eller hans musik, men både han och musiken har ju liksom alltid funnits där under tiden jag har levt. Sen så är det väl ganska uppenbart att människan inte har varit helt psykiskt frisk någonsin, så jag tror faktiskt att han aldrig har mått så bra som han gör nu. Som död alltså. Ganska tragiskt ändå.


En bild på Michael innan han började förstöra sitt utseende...



/Matilda

Summertime

Heeeeeej. Vi får väl säga förlåt för att vi är lite sega här men det är ju trots allt sommar och då har man ju inte tid att sitta vid datorn.

Nä.

Vem försöker jag lura? Jag sitter lika mycket vid datorn nu. Men det är bara för att den riktiga toppvärmen inte riktigt har kommit än. Idag har det ju iallafall varit hyfsat. Jag har hunnit äta maxmål, steka i hamnen och köra spänsthopp i en backe idag och det var mysigt, speciellt det sista. Nu väntar jag på min kära familj som har varit på roadtrip med husvagnen.

Här bjuppar jag iallafall på en orienteringssommarbild från Finland. Tre utslagna flickor i ökenvärmen. Vi hade sprungit i nån timme och inte ätit på väldigt länge så alla var döda. Speciellt längst ner i bild. Hehe.



Nu ska jag till Idre fjäll i en vecka. Jippijippi.

HEJDÅ!
/Malllllllan

En stor dag

Idag har varit en stor dag för mig, Lisa och Linnea. Först, på väg till UH, såg vi Nils aka. Storstadspojken. Sedan råkade vi av misstag sätta oss och fika vid bordet bredvid Isabella aka. Blondinbella. Jag valda plats men jag kan erkänna att jag inte såg att det var hon pga. att hon inte hade något smink på sig.

En mycket stor dag alltså. Nu kan vi somna lyckliga i natt.

/Mallan

Studenten '09

Den här dagen har nästan känts som juldagen, som att det liksom är slut på allt det roliga och att allt har gått för snabbt. Även fast jag själv inte har tagit studenten så känns det sorgligt att årets student är över. Det kan bero på att jag vet att jag ska börja jobba imorgon.

I alla fall längtar jag otroligt mycket till det blir vår tur att ta studenten, men samtidigt så känns det jobbigt att det ska ta slut. Så jag tycker att ett år kvar som IC3:a inte känns så där "ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar-jobbigt", utan det känns faktiskt skönt på ett sätt.

Här är några bilder från helgen och jag måste tillägga att jag är riktitg stolt över Amanda! 


Syster precis efter de hade sprungit ut på trappan


Syster innan balen


Syster med balkavaljer


Nu tycker jag att alla vi i föredetta IC2 laddar om hela sommaren, för trean kommer bli helt fantastisk!  IC3 kommer ha bäst sammanhållning, bäst klassfester och ja, vara bäst på alla möjliga sätt! WE'RE GONNA RULE THE SCHOOL!!!

/Matilda


Finland, baby!

Sommarlovets första resa blir Finland för moi. Finland är ju de tusen sjöarnas land (eller nåt sånt) och jag ska till nån stad mitt bland dessa sjöar´ser jag när jag tittar på kartan. Undra om vägarna är slingriga? Hoppas inte...



Staden heter iallfall Mikkeli och är där det där A:et sitter. Vi ska springa i skogen, sen ska vi sova i tält, sen ska vi åka hem igen. Hoppas det inte regnar.

Men innan Finland ska jag och Linnet in och titta på Nolas studenter.

Hejdå!
/Mallan


Dan före dan

Ungefär så här har det varit hos familjen Åström idag. Amanda tar ju studenten imorgon och därför har det varit en väldans hysteri här hemma. Det har lagats mat, bakats tårtor, städats, skrikits och bråkats. Men man tar ju bara studenten en gång i sitt liv så att säga.

Snart ska jag åka och grilla med mina fina klasskamrater, det ska bli skönt att komma härifrån ett tag!

/Matilda


hon är cool, hon


Sommarlooooooooov!

Ja, nu är det som sagt sommarlov för oss. Det är inte så mycket till sommar ute just nu men det tar sig nog. Imorgon tar treorna studenten och jag längtar! Det är så mysigt när dom åker runt och skriker och så. Hoppas att det blir lika fint som på bilden!

Fattar inte varför bilden blir så liten dock. Klicka på bilden så får ni en överraskning!



/Mallis


gårdagens snackis

Gårdagen snackis på facebook var helt klart IC-games. Kolla bara.



Men nu verkar det ha blivit ändrat igen!!!!11 :O :O OMG rädda sig den som kan



/mallan


en till bok till samlingen



/Malin

hundar är fantastiska

Jag såg en hund idag som höll i sitt eget koppel. Det tyckte jag var superkul. Jag tog en liten smygbild på honom.



Som jag alltid brukar säga (vissa av er är nog less på att höra det):
Jag älskar hundar!

/Malin

Heja Sverige!

Matilda och Alic var inte de enda som var engaskerade när sverige spelade!
Look at me!



Men som sagt, vad hjälpte det?
(Bjuder på mitt osminkade face)

/Trött Lisa

Kom igen Sverige, kom igen!

Det blev fotboll för mig och Alic ikväll. Och eftersom det ändå är nationaldagen idag så tänkte vi att vi kunde stödja landslaget lite extra genom att ta på oss Sverigetröja och halsduk. Men det verkar inte som att vårt stöd gav så mycket.


Så här glad var Alic innan matchen hade börjat...


Men så här kände jag för att göra när matchen var slut.



Klart slut från två besvikna Sverigesupportrar!

"Ge Sverige tillbaka, ge inte bort det till några Sverigedemokrater"

Såhär i valtider!

"Det är inte så lätt att ha koll, jag vet ännu inte vem jag ska rösta på. Men jag vet vilka jag inte ska rösta på, och det kan vara viktigt nog,"

/Timbuktu och Mallan


ATT LÄRA AV DEN BÄSTA



Hur i heeeeeela friiiiiiden kan det där korta lösenordet vara säkert?




Tydligen gäller det att hitta de rätta orden.  / eveline


Hur långt måste det vara för att vara helsäkert?



Jag tänkte bara testa nu när jag ändå skulle byta lösenord på Facebook. Hur i heeeeeela friiiiiiden kan det där långa lösenordet som består av randomtryckta bokstäver och siffror bara vara GANSKA SÄKERT?

/Malin i bibblan, i väntan på ENG C!!!!!!!!!!!!! <3

New Moon

Läääääääääängtar!!!

New Moon





/LISA


RSS 2.0