stjärnor

Sitter och kollar igenom en massa bilder på min dator och hittade denna fina bild. 


Titta bara vilka fina tjejer, vad mitt liv hade varit trist utan alla er!



/Jenna

Hjärn gympa

Hej alla fina! Idag är det fredag, känns rätt underbart. Och jäklar så taggad jag är inför högskoleprovet som är i morgon.

Jag har varit på systemet idag, tror att jag hittade vinet som jag drack på songkocken och tyckte var rätt gott, så jag ska prova på att dricka lite av det i morgon. På kvällen alltså för jag kan ju inte dricka på dagen för jag ska ju göra hööögskoleprvet.
Jag visar alltid legg när jag är på systemet för att vara snäll liksom, vet ju själv hur det var på kvantish när man var tvungen att fråga om legg var som lite små drygt. (På tal om legg, det måste jag ha med mig på högskoleprovet i morgon). När jag var så snäll och la fram mitt legg frivillligt ville dem belöna mig så jag fick denna.



Dom kanske visste att jag skulle göra högskoleprovet i morgon och ville förbereda mig lite.


Men kommer det frågor som denna är jag helt fucked up! Ni ser förstås inte vad det står eftersom min webbcam är så jävulusiskt bra. Så här står det: "Vilket tal ska stå i den nedre rutan? De tomma fälten i triangeln måste innehålla ett visst antal punkter för att uppgiften ska kunna lösas." Yeah right.

Nu ska jag se idól (ja det är meningen att det ska vara" ` "över o:et för ni ska uttala det så). Sedan ska jag gå och lägga mig tidigt för jag ska göra högskoleprovet i morgon.

Hade braaa!

ps. Sa jag att jag ska göra högskoleprovet i morgon? jag längtar...ds.

På tal om jul...

Vi har fått hem julsaker på jobbet, jag blev helt lyrisk. Så eftersom alla andra butiker har börjat med allt julpynt var ju vi också tvungen att göra det, så mysigt! Vi fick hem en isbjörn som blinkar/glittrar. Jag ska köpa en sån. Hade jag gått in i någon butik och sett den hade jag nog tyck att den var ful men bara för att vi har den på jobbet blir den jättefin i jämförelse med bult och sånt.




(den kan blinka i olika färger också men då ser den jätteB-ig ut)


Tänk snart får vi ha julmys möten alla gurkor, dricka glögg och äta peppisar.

Puss

/Lisa

juuuul juuuul, stråååålande juuuul

Hej mina snabbgurkor!

Lite dålig uppdatering här men jag skyller på tentan förra veckan.
För övrigt så klarade jag min allra första tenta! Vilken hatkärlek man får till dem, sån jävla ångest innan men när man klarat den så är det så himla kul?

Jaja, till något helt annnat. Igår var jag på en “plugga smart” föreläsning för att min studieteknik är som bortblåst. Eller, vem försöker jag lura, har jag någonsin haft någon? Lärde mig kanske inte så mycket nytt, men jag fick allt lite motivation. Ska börja göra scheman för varje vecka och sätta upp “delmål” denna veckas mål är att läsa klart det jag ska plus att börja läsa inför nästa vecka så jag är förberedd inför föreläsningarna! Får väl se hur det kommer gå, med tanke på att jag nu sitter här istället för att läsa... Sen sa dom även att man ska belöna sig själv efter att man lyckats med sina mål. En tjej på föreläsningen kom med en kommentar om att studierna i sig var en belöning? Hade sån fruktansvärd lust att skratta högt åt det så jag gör det nu: HAHAHA!!! Egentligen borde man kanske känna så men jag har så svårt att se 200 sidor om moderna organisationer som en belöning. Så därför ska jag belöna mig själv med att träna och gå och köpa en jättefin julduk på hemtex efter att jag läst klart idag!


Förövrigt så längtar jag så osunt mycket till december och jul? Hatar denna meningslösa novembermånad. Vill bara hämta min julkartong i förrådet och börja pynta nuuuuu. Coop hade börjat med julsaker och jag blev helt lyrisk när jag såg det. Lars fick styra bort mig därifrån annars hade jag nog köpt varenda tomte.


Jaja, nu ska jag ta tag i läsningen så jag får stilla julbegäret och köpa min duk!

 

Puss på er!!

 


Bröstcanser.

Jag ser på bröstcanser galan. Jag hoppas att ni alla andra också har möjlighet att titta. Det är fint sorligt jobbigt vackert osv osv. Jag har köpt ett rosa band tidigare, känns ju som det är det minsta man kan göra. Hoppas att ni också gör/gjort det!



En fin bild som visar hur man kan upptäcka förändringar i bröstet.

Puss alla!

/Lisa

life in götet #2

Hej!
Jag känner att jag först och främst måste börja med en förklaring till varför jag inte har bloggat ännu. Förklaringen lyder så att jag inte har haft internet i min lägga. Enkelt eller hur? Så jag känner att jag är förlåten för längesen.

Som ni gurkisar vet så bor jag i Göteborg, och som ni läsare säkert listat ut av Malins inlägg om att ytterligare en gurkis bodde i götet så har ni nog också listat ut det då jag inte skrivit än. Jag har nu bott här i två månader och jag trivs bättre än jag kunde tro. Jag trodde aldrig att  jag skulle känna mig så hemma så snabbt i en annan stad, för när jag åker spårvagnen och går på gatorna så känns det verkligen som att det är här jag bor. Faktiskt ganska häftigt!
Tiden rullar på vill jag lova, det har varit rätt fullt upp sen jag kom hit. Jag började jobba på carana direkt då jag flyttade ner, så mina vardagar spenderar jag där och på helgerna gör jag massa annat roligt. Även fast jag känner mig hemma så finns det alltid massa nytt att se och göra här, jag tycker tillexempel att det fortfarande är roligt att bara åka spårvagn.
Jag och Jennifer flyttade till en gemensam 3:a för snart en månad sen, det fungerar hur bra som helst och lägenheten är perfekt för oss. Vi har till och med varsitt tvättfat på toaletten! Ni gurkisar minns kanske hur vi pratade om min flytt då jag var hemma i Ö-vik senast, jag trodde ju att det inte kändes som att jag flyttat in hos Peter men nu när jag väl flyttat därifrån så bodde jag nog mer där än jag trodde. Inte bara att jag lärt mig det området utan också att helt plötsligt så måste jag och Peter bestämma om vi ska träffas/var vi ska sova osv. Men äntligen har jag mitt  alldeles egna hem och alla är varmt välkomna!

Nu ska jag åka iväg till Peters syster och äta middag, så mysigt att dom också bor här.
Puss på er! /Eveline

God lunch!

HEJ IGEN! Som ni ser har jag annat för mig en att plugga. Haha, jag skrattade gott åt mig själv när jag upptäckte massa effekter man kunde göra med min fina macbook när man tar kort.
Förresten så måste jag berätta att fisken jag var vakt åt förra veckan numera är död.

Godmorgon!

Hej! Sitter här hemma och försöker plugga lite. Orkade inte ta mig till skolan idag då cykeln har punka (ja, igen) och jag känner mig halv hängig.
Helgen var i alla fall toppen. I fredags så gjorde vi sushi tillsammans i korridoren och det blev riktigt lyckat och fint. Kvällen avslutades med idol och skräckfilmen 1408 som jag inte tyckte var speciellt skräckig. I lördags kom mamma och pappa upp till Umeå och vi gick på stan och käkade en underbar brunch buffé på Invito. Eftermiddagen/kvällen hade jag tänkt att plugga järnet och gå och lägga mig tidigt eftersom jag kände mig halv dålig men det slutade med att jag gick och la mig halv 3, vi var ett gäng som satt uppe och snackade och såg på Svinalängorna och Lejonkungen (hade glömt bort hur bra den filmen var).
<b>
På söndag så skulle jag plugga och lite fick jag väl gjort. Vid 4 skulle jag iväg och träna Indoor walking och när jag ska hoppa på cykeln det är då jag ser att det återigen är punka på cykeln. Jag fick då spring till Iksu istället för att hinna lösa ut min biljett i tid, annars hade jag fått böta 50 spänn. Jag hinner men när jag kommer fram inser jag att jag glömt skorna. Jag körde ändå passet men jag kan du säga att jag fortfarande har ont i fötterna eftersom det var som taggar på maskinen så att man inte ska halka med skorna. Lite sådär såg hela min förra vecka ut, nollplugg motivation och otur, livsglöden kunde varit bättre om jag säger så..
<b>
Så igår blev det äntligen en ny vecka med nya möjligheter!! Det började tyvärr inte heller så bra då jag hade huvudvärk hela eftermiddagen och kvällen. Dålig idé att köra ett body pump pass för jag hade noll energi. Men nu hade jag tänkt att vindarna ska vända lite för mig! Det börjar ikväll med att vi tjejor ska gå på all star och käka och se lite hockey. Sedan ska vi på bio.
<b>
Imorgon blir det eget plugg igen och på kvällen ska vi köra som alltid våra plugg/fika kvällar på Lindell, så mysigt. På torsdag har jag seminarium 8-10 sedan får jag "lov" (uppsats skrivande) till den 7 november som jag kan spendera på hemma plan!! Jippie :D Pappa och mofar kommer då till Umeå för pappa ska spränga sina njurstenar och morfar följer för att få se hur jag bor. Sedan får jag åka med dem hem. Väl hemma så får jag äntligen träffa systeryster som kommer hem från Uppsala!!
<b>
Nu ska jag plugga och tvätta lite, bye!!

Helgen, veckan, läget.

Dålig uppdatering här märker jag, och jag är ju inte så mycket bättre själv.

Min helg har sett ut på detta vis.
Fredag: Soffhäng hemma, välbehövligt
Lördag: Städa läggan, staden en sväng, fira pappa (och mamma i förskott) med middag med släkten. Sedan Fest hos Jenna! Jenna Jenna! Harrys, hem.
Söndag: Sova, dega, bäck, handla, dega.

Och då drar vi hur denna vecka ser ut.
Måndag: Jobba, nytt pass, bäck hämta fåtöljer, stömmisknallen köpa tyg, hem lagamat, klippa/sy i tyget, dega, sova.
Tisdag: Jobba, hockey?
Onsdag: Jobba, Grina sönder till bröstcancer-galan? ( Hoppas att alla gurkor köpt ett rosa band!)
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba, fredagsmys, tidigt i säng för att ladda för lördagen
Lördag: HÖGSKOLEPROVET (dör) Sedan middag och vin med fina flickor.
Söndag: DEGA?

Ja så ligger läget just nu.



Bäck i söndags. Har jag sagt att jag älskar det? Bäck alltså. Om inte...


JAG ÄLSKAR DET!

Nu ska jag snart natta, eller just jag har ju en B&J i frysen, måste nog äta lite sånt först. Jobbar rätt bra på formen ikväll känner jag chocklad liiite chips (eller såna hära strips-chips) och nu B&J. Livet är ju bra gött ibland, eller rätt ofta.

Ses gurkischar!

/Lisa

long time no see

Hej snabbisar!
Här ska ni få en uppdatering om mitt liv från den senaste veckan:
<b>
  • Jag var på hockey i lördags och såg Modo vinna!
  • Myste med Verris, Lisa och Jenna och mina favoriter (hundarna) hemma
  • Anmälde mig till en retorik kurs och en om avel och uppfödning på distans så nästa termin ska jag försöka läsa 200%, behöver nog ett lycka till.
  • Var hos morfar och var på mormors grav och tittade på gravstenen som precis kommit, så fint..!
  • Jag har varit fiskvakt. Han åt larvet, äckligt.. (se bild nedan)
  • Igår hade vi knyt kalas fika plugg jag och mina vänner, plugget blev tyvärr inte mkt av
  • Idag har jag hållit ett muntligt anförande i 3 minuter för klassen om proportionalitetsprincipen inom miljörätten
  • Har ätit pizza från den omtalade restaurangen Roberto här i Umeå med korridoren
  • Imorgon ska vi göra sushi tillsammans i korridoren, roligt!!
<b>
Uppdatera mig om era liv kära snabbisar.
PS. Lever eve? DS.

Update

Mamma var på någon slags kundkväll på Make Up Store ikväll där det var 20% på hela butiken så hon köpte läppstiftet åt mig!



PUSS på er alla läsare, SG-medlemmar och mamma!
(Ni anar inte hur många puss-bilder jag var tvungen att ta innan jag fick till en någorlunda bra. Har typ kramp i käkarna nu...)

/Matilda.

Bithday wishes

Jag fyller ju faktiskt år snart, så därför tänkte jag bjuda på ett litet kollage som önskelista i sann blogganda.


Här kommer listan:

* En svart Alexa bag från Mulberry.

* En vit stringhylla.

* En Macbook

* Den kompletta Seinfeld-boxen.

* En guldig Casio-klocka med digital urtavla. (Såg den på Urban Outfitters i Stockholm i somras men köpte den inte...)

* Biljett till Ljust och Fräscht på Fjällräven Center och någon att gå med såklart!

* Ett exemplar av AHK-toong BAY-bi Covered.

* Thomas Sabo-berlocker.

* Ett klarrött nagellack från O.P.I.

* Iittaalas dricksglas Kartio i genomskinligt.

* Make Up Stores läppstift i färgen China Red.


Måste bara förtydliga att jag inte förväntar mig att jag ska få alla dessa saker med tanke på att vissa saker är alldeles för dyra (Macbooken och Alexa-väskan framför allt) men jag tog bara med dem för kul och för att det är saker jag verkligen vill ha.

/Matilda.

Kaos

Imorse hände det några roliga saker..

För det första så höll jag på att bli galen på Lars imorse, han är fan omöjlig att väcka. Han brukar åka hemifrån vid sex på morgonen, så han börjar alltid snooza från typ.. 05.20 till preciiiis innan han måste åka. Det jobbiga är att han själv vaknar aldrig av larmet utan det är jag som måste väcka honom VARJE gång. Det roliga när jag väl får honom att vakna är att han inte fattar nånting. Som imorse tex, då förstod han inte hur man stänger av alarmet, så han gömmer telefonen under kudden och låter det fortsätta ringa!! Väldigt kul såhär i efterhand, men då trodde jag att jag skulle avlida.

För det andra så är jag hundvakt idag, så mamma skulle komma förbi med Laban vid halv åtta imorse. Jag lyckades somna om ett tag efter att Lars hade åkt, men det kan inte ha varit länge för jag var helt borta när mamma ringde och väckte mig. Kom knappt ihåg att jag gick ner till bilen och hämtade Laban, gick och la mig på en gång igen när jag kom upp. Men eftersom att han lider av damp eller något när han är här i lägenheten så fick jag inte sova länge, så efter en stund klev jag upp igen. Då såg jag detta i hallen:



Haha, måste varit helt borta när jag hade hämtat hunden i bilen? Hängde upp jackan på liiite fel ställe. Tooookigt!

Om ni undrar vad jag menar med att Laban har damp när han är hos mig så är det detta:


Såhär ligger han, HELA TIDEN, och ligger han inte där på mattan och stirrar ut mig så sitter han nedanför mig och gnäller. Och råkar man röra på sig så kommer han hoppandes och studsandes i tron om att han äntligen ska bli frisläppt från den här hemska lägenheten. Han kan verkligen inte trivas här, får aldrig någon ro. Fast nu har jag gått en lååång promenad med honom så nu ligger han på mattan med stängda ögon. Började känna mig lite utittad så det är ganska skönt..

/Jenna

Lisas helg.

Då fortsätter jag då med min helg.

På fredagen efter jobbet var det dags för firmafest. Vi drog upp på Ricard songkock och åt och såg på Kung Bore med Schlabang. Jag tycker det var rätt kul, hängde med en hel del fast de spelade massa gammlåtar. Jag Andreas och Krister drog ner medelåldern rätt bra, mest äldre folk där men lika kul hade jag ändå.

På lördag åt jag lunch på stan med mamma och sara och sedan blev det till att se hockeyn på arenan. Efter det beställde jag pizza från il padrino (love it!) som jag tog med hem till Verra där Jenna väntade på att få i sig lite utsökt pizza. Verra var nyttig och åt sallad istället.

Idag, söndag, sov jag lääänge sedan slöat lite i soffan, städat, handlat och nu mer soffhäng.
Just idag har jag också gjot en "berlock" eller vad jag ska kalla det. Har ju gjort tre ringar tidigare som alla blivit ganska misslyckade, även idag misslyckades jag med den första jag gjorde för den gick nämligen av pga av att jag inte bränt den tillräckligt mycket, men jag lär mig allt eftersom. Den andra jag gjorde blev rätt hyffsad, inte stansningen dock men den duger. Här får ni en bild.


Jag tror nästan jag måste göra som jenna och köpa mig en fjällis. Gav förslag till Andreas tidigare i höst att vi skulle ge varandra varsin i julklapp men han ville inte ha någon så jag får väll köpa en åt mig själv.

Ny vecka i morgon igen, ji-pi.


/LÖÖ

glöm aldrig mer femkronan till kundvagnen...

Hej på er!

Tänkte gå i Malins fotspår och berätta vad jag gjort i helgen.

Fredagen var väldigt händelselös om jag inte minns helt fel nu. Har tenta på onsdag så jag pluggade hela dagen, på kvällen såg jag på idol och tyckte synd om dom som glömde bort texten i låten. Blev även lite irriterad på juryn som får det att låta som om världen kommer gå under pga det, STÄLL ER PÅ SCENEN SJÄLV DÅ!!! Kände jag...

I lördags var jag med mamma + syskon på stan, sen köpte jag en sak som jag ska visa lite längre ner, hihi. På kvällen var jag hos Verra med Lisa och Linnea, mycket mysigt!

Idag har jag pluggat hela dagen, mycket drygt och tråkigt, plus att jag får panik för att det känns som att ju mer jag läser ju mer förvirrad blir jag? Vilket ger mig ännu mer panik eftersom att tentan är om typ två dagar, så det är lite fel tillfälle att inte fatta nånting. Jaja, jag tog en paus i pluggandet för att åka och storhandla på Willys. Väl där så inser jag att jag inte har några pengar till en vagn. Så jag fick trö ner allting i en korg. I vanliga fall hade jag bara tvingat Lars att bära, men nu var jag själv... Var gaaanska tungt innan jag tagit mig fram till kassan. När jag kom hem lagade jag mat, chili con carne, den blir alltid äcklig?! Fattar inte vad jag gör för fel.

Iallafall.. I lördags gjorde jag världens bästa köp.
Känner bara: -30, snö och kallt, frysa ihjäl påväg ner till tåget:



BRING IT ON BARA!!!!!

my weekend

Jag tänkte berätta vad jag har gjort i helgen!

Lördagen var en sova-ut dag. Mycket välbehövligt och skönt då jag både tordag och fredag klev upp 6 för att träna. MMMMM. Efter en snabb FB-chatt med allas vår SG-medlem Eviss så kom vi fram till att vi skulle mötas i stan för lite häng. Det blev fika på Espresso House. Dock drack ingen av oss kaffe, det känns som att man ska dricka kaffe på Espresso House. Hur som helst. Sen följde Eve med mig och köpte en dammsugare på Elgiganten. 299kr, vilket kap! Kassörskan blev lite sur på Eve då hon skakade ett rör med dammsugarbollar med lukt, så att de åkte ut över hela golvet. Heheh...

Efter dammsugarshoppingen kom vi fram till att vi behövde åka hem, kanske framför allt för att jag inte kunde gå runt och bära på en megastor påse med en dammsugare i. Direkt när jag kom hem testade jag mitt inköp! Det var bra spruuuttt i den måste jag säga. Precis innan jag skulle stänga av den började den låta lite konstig... Hm tänkte jag. Sen började det lukta bränt. GAAHHH tänkte jag. Trodde den skulle explodera! Jag stängde bara av den och ställde den i skåpet. Vi får se vad som händer nästa gång jag ska städa....

Kvällen blev iallafall toppen. Jag lagade klyftpotatis, kyckling och tsatsiki med två korridorskompisar. Det blev kladdkaka och glass till efterrätt framför Bring it on som gick på TV. Supermysigt var det!

Idag, söndag, cyklade jag till Skatås (världens bästa ställe. Min favoritplats i hela världen) och tränade med Emma från Blekinge. Vi sprang 97 minuter för att vara exakt i helt fantastiskt höstväder. Me likeeeeeee. Efter det har jag hunnit handla, och inte mycket mer. Känner på mig att kvällen kommer bli ungefär lika händelserik.

VAD HAR NI GJORT I HELGEN?
/Malin

tjejkväll

Nyss kommit hem från Tjejkvällen på jobbet, är svin trött, ska sova.

Inte mycket till aktivitet här idag märker jag, skrämde jag er när jag sa vaxpropp? Mitt öra är helt bra nu, har varit det sedan efter lunch hoppas det håller i sig så det inte är lika i morgon bitti igen. Jag har inte "spolat"örat för vaxpropp så det kanske inte var det? Ingen aning känns konstingt att örat ska domna bort för det.



Sov gott.

propp

Hej igen, är det någon av er som haft en vaxpropp? Kan det vara det jag har? Börjar nästan tro det eftersom det är lika idag

Tappat mitt öra!

HEj, ni kanske läst på FB men tänkte att jag kunde skriva här också.

Jag vaknade i natt vid 04.45 och var lite pillanödig så jag gick på toaletten och väl där tänkte jag, jävlar vad lock för örat jag har. Går sömndrucken tillbaka till sängen och när jag lägger ner örat/huvudet mot kudden brukar jag alltid måste lägga iordning örat för om jag inte gör det viker sig örat för att som står ut så mycket och är så mjuka. Då märker jag... vart är mitt öra? känner liksom inte örat så jag börjar klämma och greja och känner då att hela örat plus en bit av kinden är helt bortdomnad, precis som när man fått bedövning hos tandläkaren fast i örat. Då började jag testa om jag hörde något på hörat och märker att det gör jag iiinte. Får panik väcker andreas som säger, vad konstigt och börjar snarka igen. Tar fram telefonen och börjar googla på bortdomnade öron osv men kommer inte fram till något, efter en halvtimme bestämmer jag mig för att somna om och hoppas på att det ska vara borta när jag vaknar igen. Min första tanke var att jag lekat på örat (att det kanske vikt sig) och att det domnat bort därför men så lär det inte vara eftersom det fortfarande sitter i, nu har jag dock fått tillbaka lite hörsel och är inte lika domnad längre.

Riktigt läskigt, väntar med att gå till någon doktor ett tag eftersom det känns som om det blivit lite bättre nu.
Det var lite småroligt idag på jobbet ändå pga av det. Jag pratar nästan alltid i telefon mot höger öra (det örat som är cp) så varje gång jag svarade blev det: "Nordemans Jern det är Lisa"... hallå?...va?..VA? till slut kom jag på, byt öra Lisa. Skrattade lite för mig själv då.



Har sovit svindligt de två senaste nätterna ocksåm drömt massa skit! Märkte att det var fullmåne, kanske har inverkan(påverkan?)?

Jaja nu ska jag sova, på min nacke/bakhuvud, inte på mitt öra. Och alla snabbisar som kan måste komma på Nordemanshusets Tjejkväll i morgon!

Sussa sött
/Lisa

MODORÖV

Kom nyss hem efter att ha jobbat på hockeyn ikväll med Kvantum. Jag stod vid en sådan där Svenska Spel-vagn och tog emot folks tips. När andra period började blev jag lite uttråkad så jag bestämde mig för att betta lite. Jag tippade att Pöck eller Danielsson skulle göra matchens fjärde mål, vilket sket sig ganska snabbt. Men jag tippade även att resultatet skulle bli 3-2 till Modo.

2-2 står det när jag lämnar Fjällräven Center. Jag kommer jag hem, slår på TV:n, matchens nittonde minut och det står 3-2 till Modo! Brynäs tar ut malvakten och det är så nära att jag nästan kan ta på min vinst. Jag känner en riktigt skön känsla. Och så gör Brynäs mål. Känslan försvinner och byts ut till bitterhet. SÅÅÅ NÄÄÄRAA!

Jag fick i alla fall mersmak för det där med betting. Man fick som en liten kick.

/Dålig förlorare.


Punkapunka

Jag vill grina.
Punka på cykeln igen!!! Jag hade punka för typ 4 veckor sedan också?!!
Också hade jag punka i april.
Hade dock på känn att detta skulle komma. På vägen till skolan är det på tre ställen en krossad flaska över hela cykelbanan. Och såklart glömmer jag bort det varje gång så sedan i söndags (när de kom till) har jag åkt rakt igenom glassplittret varjedag och tänkt fan varje gång.
Nu måste jag ta hem däcket på tåget till pappa igen.....
Förresten är det VÄLDIGT irriterad över att det inte funkar att göra styckeindelningar. Det värsta jag vet är när folk inte har styckeindelningar. Men datorn ändrar när jag ska publicera inlägget så allting kommer i en klump. Är så irriterad över det att jag inte vet om jag kan fortsätta skriva.

Uggla?

Idag har jag en riktigt jobbig dag. En sån där dag då allt är dryyyygt.

Imorse när klockan ringde ville jag inte kliva upp, jag hoppade över att åka hem till överhörnäs för att jag kände att jag behövde plugga istället, vad gör jag? Jo jag somnar I soffan I tre timmar, så jävla onödigt. Nu känner jag mig typ bakis istället för att jag sovit för mycket.
Släpade mig till step in (brukar ju kännas bättre när man väl är där) men idag var det bara så himla tråkigt. Nu ligger jag I soffan, igen, och borde städa, laga mat osvosvosv. Orkar inte ens laga mat, känner för att äta godis till middag. Min tv verkar må som jag idag efter som att det slutar funka lite nu och då, hemskt lägligt då det är greys ikväll som jag sett framemot sen förra avsnittet ungefär!!
Värst av allt är att jag har fått så dålig hy att jag vill dööööö. Köpte den dyraste foundation jag någonsin ägt från make up store för någon vecka sen och sen dess har jag helt sjukt ful hy? Har aldrig varit med om värre. Är inte det konstigt? Har levt på budgetvarianter hela mitt liv och nu när jag bestämmer mig för att köpa en bra och få rätt färg så ser jag ut som skit...


Haha, precis när jag ska publicera detta så får jag världens roligaste sms av lillebror. Han är påväg upp till mormor och morfar nu för att hjälpa med datorn då morfar “inte har internet på sin sida, det finns ingen uggla” ????? innan han for hemifrån fick han dessutom hjälpa farmor som är hos oss att sätta igång den nya spisen. Kaaaaaos!!

 

Nu blev jag lite iallafall piggare. Återkommer en annan dag med mer livsglöd.




Här får ni en gullig bild på Laban så länge. Olivia har sytt en skjortkrage åt den lilla farbrorn. 


testing testing

Hej

Jag

Heter

Lisa

Och

Ska

testa

att

göra

styckeindelning.

det verkar funka.


Hjälp!

Jag behöver er hjälp. Vi ska skriva en uppsats till skolan om ett rättsområde vi jobbat med i höst. Jag har valt att skriva om mitt favoritämne familjerätt. Jag har just nu två alternativ, vilket är bäst?????

1. Surrogatmödraskap, är inte tillåtet i Sverige men många svenska par har surrogatmödrar i länder där det är tillåtet. Finns en otroligt stor svart marknad både i Sverige och utomlands. Lika dyrt som adoption. I mina ögon som jag ser det nu så tycker jag inte att det är fel om det sker på ett kontrollerat sätt genom organisationer där allting finns reglerat och allting sker frivilligt. Det svåra är att veta om det är verkligen är/ kan bli så? Den svarta marknaden är förfärlig och det blir verkligen en marknad med organ som ofta kan ske mot folks vilja.

Närstående surrogatmammor har jag just nu (ändrar åsikt hela tiden ju mer jag läser) inget emot. Om min syster och hennes pojkvän vill ha barn men min syster av någon anledning (sjukdom) inte kan bära barnet får de exempelvis födas av mig och när barnet är fött adopterar de biologiska föräldrarna barnet. Finns såklart både för och nackdelar här också men fördelen är att den oftast inte är pengar inblandade och inte någon part i beroendeställning.
Har sjukt mkt mer åsikter att skriva men jag orkar inte skriva ned allt men ni kanske fattat lite mer om det är någon bra idé.
Om jag skriver om detta så skulle jag rikta in mig på frågeställningen "vad skulle hända vid legalisering av surrogatmödraskap".

2. Homosexuellas rätt till adoption. Det har i flera år nu varit tillåtet för homusexuella att adoptera i Sverige men ännu har ingen adoption gått igenom. Här skulle frågaställningen helt enkelt vara varför detta skett.

Hmm, hjälp mig!!! Känns som att jag vill skriva om den fösta bara för att jag läst in mig mer på det. Men frågeställningen känns inte riktigt helt hundra. Känns mer som massa åsikter utan lagstöd?
Dela med er av era kloka huvuden mina gurkor!!

Ljus i vårt hus

Jag har ju glömt att via min nya kärlek.
Tog en bild så ni skulle få se hur stor den var.



Så nu måste alla snabbGisar som kan komma och mysa hos mig någon dag så jag får tända min fina lykta.

/Lisa (säg åt mig om jag gör för många inlägg, minns regeln iv hade tidígare, ett per dygn eller hur det nu var. Och jag har glömt flera gånger att byta kategori för inläggen, råkar typ alltid skriva på lelles kategori eftersom den kommer upp auto.)


I sad buuurrr its cold in here

Börjar bli kallt om dagarna nu tycker jag så därför har jag köpt finaste filten som även är mysigaste filten! Har en liknande sedan tidgare men denna var ännu mysigare. Andreas fick ta den gamla så nu har vi en var :D


Jättefin bild va, camen är värdelös när det inte är så mycket ljus i rummet..


Såhär glad är jag över min fina filt.


Att man kan ha så otroligt kul med camen.


Alvin tycker också att det är roligt.

Nu ska jag kolla om det finns något att se på televisionen, orkar inte se fotbollen.

/L

Förresten var är eves inlägg? presentatinen alltså, har jag missat den?

AHK-toong BAY-bi!

Igår släpptes ju listan för vilka som ska spela vilken låt på AHK-toong BAY-bi Covered. Det ska alltså släppas en cover-version av U2:s album Achtung Baby för att det är 20 år sedan albumet släpptes. Och det är en massa bra artister och band som är med! Achtung Baby är ett av mina favorit U2-album, top tre skulle jag nog kunna säga och som några kanske vet så är U2 mitt all time favourite band.

När jag läste igenom låtlistan så satt jag bara och hoppades på att någon bra artist/band skulle göra Ultraviolet (Light my way). Och vet ni vilka som ska göra den!? THE KILLERS! Det kunde inte bli bättre. Några andra låtar jag ser framemot att höra är Until the end of the world med Patti Smith, Acrobat med Glasvegas och One med Damien Rice.




/Matilda.


KOALAN

Jag har en liten koala-nalle sittandes i mitt rum som någon slags skyddsängel eller nåt. Just den här koalan har en väldigt rolig historia bakom sig och jag tänkte dela med mig av den.

Koalan kom till mig runt år 2000-2001. Han var en så kallad "canned koala" och bodde alltså i en konservburk. Jag fick den av en tjej från Australien som var och hälsade på i vår orienteringsklubb i Övik.



Med mina relativt små engelskakunskaper vid denna tid kunde jag inte komma fram till vad burken innehöll. Att det var en koala på bilden såg jag ju, men vadå, det kan väl inte vara en koala i burken? Försökte läsa "innehållsförteckningen" men utan framgång. Skakade burken men det lät ju som den var tom?! Kom fram till att den förmodligen innehöll luft och var "för prydnad". Sen dess har den stått i min bokhylla i Järved.


11 år senare när jag var i Australien såg jag helt plötsligt en identisk konservburk i en souvenirshop i Blue Mountains. "WHATTT en sån där har ju jag också" tänkte jag. Efter en närmare titt insåg jag att: "VA!!!!!!!1 DET ÄR EN KOALA INNE I KONSERVBURKEN!!!!!"


Jag blev chockad. Jag fick det inte att gå ihop liksom. Tänk att jag haft en liten koala hemma, instängd i en konservburk i 11 år! När jag väl kom hem var det typ det första jag gjorde - rusade upp på rummet, hämtade en konservöppnare, öppnade burken och lät koalan komma ut i friheten.


Därför har han nu en hedersplats på min lilla byrå. Ska aldrig mer svika honom!


Nån som har förslag på namn?
/Malin


All Good Things

Jag, Alic och Julia såg på film igårkväll. Först såg vi The Lincoln Lawyer och den var bra. Sen såg vi All good things med Ryan Gosling och Kirsten Dunst. Jag hade ställt in mig på en riktigt tung och tragisk film om olycklig kärlek som man skulle grina sig igenom. Men det visade sig vara en thriller som handlade om en vidrig psykopat som spelas av Ryan Gosling. Jag kan inte riktigt sluta tänka på hans karaktär. Man blir riktigt äcklad av honom och tänker inte ens på att han egentligen är hur snygg som helst.

Lite skillnad från hur man ser på honom i The Notebook, där man vill gifta sig med honom ungefär. Fast det visar väl bara att han är en bra skådespelare. Jag kan i alla fall rekomendera filmen, även fast det får en att må lite dåligt. Man kan inte sluta tänka på den och det är väl så det ska vara med en bra film.


I All Good Things. (Han var inte utklädd till kvinna hela filmen, bara i slutet).


I The Notebook.


/M.Å

Måndagkväll.

Måndagsmys!

Nu ska jag götta mig i detta!

Och Lelle det låter som en toppen ide!! Jag är på! På lördag alltså.
Måste också säga att jag får lite ångest nu när jag läser hur duktig lelle är som tränar så mycket. Tur att jag inte köpte några chips ikväll :)

Hade gött!

/Lisa

Måndag

Godkväll mina vänner!
Sitter här och äter och känner mig halvdöd. Har haft en lång dag i skolan och därefter körde jag ett jobbigt body pump pass.Tur att ledaren var så snygg, han gjorde att jag orkade passet igenom. Puss på honom!!!!!
I helgen verkar det vara en riktigt åka hem helg, typ alla i korren ska hem och en del av mina kompisar som inte är från Umeå ska hem. Så jag åker hem jag också! Efter att ha sett Lisas schema så föreslår jag att vi har en spelkväll på lördagkväll, alltså sällskapsspel. Vad säger ni?
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan nöta den där jäkla miljöbalken som är lite för svår att få ihop med boken.
Herrå!
Linneas ärtpesto!!!

Snor

Hej! Tänkte bara dela med mig av en liten tanke/undran jag har. Varför får man lock förörat i det motsatta örat mot näshålet, oj nu blev det konstigt. Alltså, när jag snyter mig och håller för ena borren, tex den högra, slåt det lock i det västra ören och vise versa. Knepigt tycker jag.



/L

Vilka problem, vilka problem..



(Hoppas ni ser att jag suckar på bilden. Min hand ser jävligt kul ut btw? Ser ut som jag har världens längsta finger?)


Jaja.. Det jag ville komma till var att det är jättekuuuul att mitt hår äntligen blivit lite långt igen efter några års sparande. Men DETTA får mig att vilja hämta kökssaxen och klippa en, kanske lite ojämn, page på en gång!!!


Man skulle kunna tro att jag valt att tupera halva huvudet, eller använt en hel flaska hårspray, eller... ja.. förslagen är många. Men grejen är att jag inte gjort NÅGONTING! Jag har suttit på en föreläsning i två timmar, helt stilla, jag headbangade inte. Var kommer denna monstertova ifrån? Ajaaa.. Bara att hämta hårborsten och börja kamma ut lilltovan....


Sen ska jag tvätta. Har inte tvättat på.. Jag kommer inte ens ihåg sist. Så imorse bad Lars mig att boka en tvättid för att det börjar vara kris på kläder. Så jag gör det. Får sen ett sms av honom där det står att han måste “jobba över” för att det är “stopp” på fabriken och “mycket att göra”. Så lägligt...


LOST

Kolla vad jag köpte idag och hur glad jag är över det!



Sjätte och sista säsongen av LOST!

Femman slutade ju med en riktig cliffhanger då Jack, Kate, Sawyer och Juliet befanns sig på ön nån gång på 70-talet och enades om att spränga The Swan station-bygget med en vätebomb för att förhindra att flygkraschen skulle hända i framtiden. Jag vet, det låter lite komplicerat. Men det är en riktigt bra serie! Jag vill inte att det ska ta slut, men samtidigt vet jag att jag antagligen kommer ha sett klart den här säsongen inom en vecka...

Kanske någon annan Snabbgurkemedlem gillar Lost, så vi kan diskutera? Eller någon läsare kanske?

Nu ska jag gå och lägga mig och se första avsnittet innan jag ska sova.

Nattinatti!

/Matilda

Söndag då!

Då var det söndag, ny vecka i morgon.

Måndag - Jobb 7-16
Tisdag - Jobb 7-16
Onsdag - Jobb 7-16, Hockey 19-21.20
Torsdag - Jobb 7-16, Tjejkväll på Nordemanshuset dvs Jobb 18-21
Fredag - Jobb 7-16, "Firmafest" Kung Bore på Sångkocken osv 18- who knows when...
Lördag - inget planerat
Söndag - slöa

Hur ser er vecka ut?

Förresten kom på en sak nu. I veckan var jag tvungen att prata engelska när jag skulle ringa och berätta att hennes köksbänkskiva hade kommit och fanns att hämta hos oss. För det första köksbänkskiva på engelska?? what?? Vi slog upp det typ1000gånger men ´blev inte så klok på det. Det slutade  i allafall med att jag sa "your work top for the kitchen is here" Vilket det stod att jag skulle säga när man slog upp på någon hemsida. Tur att jag fick bara med hennes mobilsvar så slapp hon idiot förklara mig.. det hette tydligen " counter top for the kitchen" vilken vi först var inne på men internet sa att det henne nå annat så vi chansade på det. Tur var så fattade dom vad jag menade.
En sak som slog mig efter jag pratat engelska med telefonsvararen var att gud vad jag saknar tiden då vi pratade engelska varje dag, nästan i allafall. Saknar att para englska med er snabbgurkor, det är ju faktiskt rätt kul ändå.
Miss those days.

Nu ska jag mysa med dessa typer som slocknat bredvid mig i soffan.


Hade bra!

(Oj nu när jag skrev så kom jag på att jag måste skriva om detta, nu på engång annars glömmer jag det. Varför säger vi Hejdå? När vi var i Oslo för ett år sedan tänkte jag på det varje gång dom sa Hade/Hade bra och jag svara de Hejdå. Hejdå låter så otroligt otrevligt. Speciellt när dom säger ha det bra. Dom liksom önskar en att man ska ha det bra medans vi bara säger hejdå. Jag ska nog fasen börja säga hade och hadebra. Fast då kanske folk tror att jag är norsk eller att jag vill leka att jag är det. Aja bara en tanke jag har, någon som håller med mig? )


/Lisa

Min helg

I vänta på att min bakadpotatis ska bli färdig i ugen (har varit inne i typ 1 timme) så ska ni nu få en uppdatering från min helg.

I fredags var det som sagt korreferre. Vi åt tacos och sedan innan hade vi bestämt att alla skulle bjuda på en drink. Jag hade förvarnat att jag var sämst på att shotta och att jag avskyr drinkar. MEN, det var helt insane. Blev först bjuden på en drink med persikapurée och skumpa och juice, hur gott som helst. Sedan drack jag världens godaste shot som smakade precis som blåbärspaj. Därefter blev det någon drink med tranbär och sedan 4 päron-drink. Sedan bjöd jag på en röd sangria och en annan på en vit. Alla var AS goda och det känns så bra att det finns hopp för mig också när det gäller denna bit.
Igår var jag först lite bakis och sedan blev det ett besök i stallet. På kvällen stod thai matlagning på schemat, så himla gott. Sedan åt vi godis och mangopaj till efterrätt och satt och hade lite för djupa diskussioner för att vara lördag kväll..
Idag blev jag väck av att mamma ringde kvar över 10. Jag fattar inte riktigt vad det är med mig men varje gång någon ringer när jag sover så brukar det låta såhär:
Den som ringer: Oj, sover du?
Jag: Nej, nej.
Jag fattar inte riktigt varför jag alltid ljuger, det kommer ju ändå fram tillslut att jag sov. Det är en reflex som jag inte kan kontrollera, what to do? Mamma ringde för att berätta att pappa hade fått åka in på sjukhuset inatt för njurstens anfall. När det hade gått över så hade han gått hem från akuten typ 3 på natten för att det var så lång väntetid på taxin. Men vid 6- tiden i morse fick han ett till anfall och blev inlagt för röntgen och så, där konstaterades att han hade en 6 mm stor sten.
Resten av dagen har jag spenderat på skolan med några klassisar och därefter gick vi på body balance. Nu ska jag käka snart (hoppas jag) sedan ikväll ska jag se på partiledardebatten, därefter ladda för en ny vecka. JA!
Här kommer några bilder från igår och jag gör också ett liten bildeserie av mitt rum som molli.

Doing the boring stuff, so you can do the fun stuff.

Då var det dags för mig, "Matilda Tilla Muttis Åström", att dra mitt strå till Snabbgurkestacken och berätta hur mitt liv ser ut nu. Jag har gruvat mig en del för att skriva det här inlägget faktiskt. Det beror på att mitt liv känns lite medelmåttigt och inte speciellt spännande just nu jämfört med de andra Snabbgurkemedlemmarna som har börjat plugga, flyttat till nya städer, har fina lägenheter och så vidare.

Jag är alltså kvar hemma i Örnsköldsvik och jobbar nu på Ica Kvantum. Har jobbat där i lite mer än en månad nu och trivs rätt så bra ändå. Innan det jobbade jag på Villakiosken ett år, vilket jag hatade, men det gav ju mig lön i alla fall. När jag inte jobbar gillar jag bland annat att hänga med med mina fina vänner som inte har lämnat staden, dricka öl och ta del av Öviks fantastiska uteliv, maratontitta på någon serie (Lost just nu), laga italiensk mat, lyssna på musik, läsa självbiografier och köpa klänningar.

Mitt liv är liksom ganska lagom bra. Och jag tänker att det kanske ska vara så här ett tag innan man börjar göra det man verkligen vill. Jag har kommit på vad jag vill läsa för utbildning, men problemet är att det bara är intag varannat år, på vårterminen. Och det upptäckte jag nu i höst efter att ha varit helt inställd på att jag skulle börja plugga efter jul.

Jag låter väldigt deppig nu inser jag, det är jag inte. Jag trivs rätt så bra med mitt liv, men jag känner bara att jag vill ha något nytt. Tills dess så är det bästa man kan göra att se till att man hela tiden har något roligt att se fram emot. Just nu ser jag fram emot att åka till Stockholm en helg i November och se Bob Dylan och Mark Knopfler.






















Hoppas ni följer med oss på den här Snabbgurkeresan, för jag tror att det kommer bli bra!

/Matilda.


Lisa hääär!

Yoyoyo! Lääägee?

Läget är bra måste hålla med övriga om att jag älskar att vi gör detta igen och det är så otroligt roligt att läsa vad alla snabbG-isar (menar hon grisar? nej gurkor) skriver och gör. Åå saknar molli lite mycket för henne var det läääänge sedan man träffade, hon verkar fått det bra i götet! tycker vi gurkor som inte bor i götet borde ta oss ner och hälsa på våra mates!

Nu till my life! Efter studenten sommarjobbade jag på Nordemans Jern i typ 8 veckor tror jag det var sedan gick jag arbetslös och fick då för mig att jag skulle åka till Norge och jobba med Sara (detta var i oktober) slutade med att vi var hemma igen efter fyra dagar, my bad. Var fortsatt arbetslös fram till november då jag fick extra jobb på Ica Kvantum, jobbade där ca 3 dagar i veckan. I februari började jag praktisera på Nordemans för att testa på lite hur det funkar på ekonomiavdelningen där osv. Varvade med det samtidigt som jag jobbade på kvantum ändra fram till maj då jag fick heltids anställning på nordemans som skulle hålla fram till augusti. I augusti fick jag skriva på nya papper så jag är fortfarande heltidsanställd som "varumottagare" (eller vad man nu ska kalla det) och det är på obestämd tid, känns underbart. Tiden som arbetslös var otroligt jobbig!

Jag bor tillsammans med Andreas och våra två barn, Alvin och Flisan, i en lägenhet nere på storgatan. Älskar lägenheten lagomt stor och fin!

Just nu sitter jag i soffan och ska snart bege mig till Jenna för lite soffhäng med henne och veris! Måste säga att även jag är avundsjuk på Lelle som ska höra fest hos mange liiive ikväll. Själv hör jag på idolerna.


Jag och min glada vän! (Man kan tro att jag gör honom illa, skulle aldrig hända, han gillar det)


ps. har köpt världens finaste lykta idag som gjorde att jag var tvunget att möblera om lite för att ha någon stans att ställa den, nu off to jenna. ds.

/Lajs

well helloooo...



I'M BACK!!!

Nejmen.. Hej på er!

Tänkte börja med att säga att jag är så avundsjuk på Linnea?!?!?! fest hos mange live? Kan bara bli succé, hoppas du far dit linnet!

Sen tänkte jag säga att jag kollade igenom arkivet och fan vad roliga snabbgurkevänner jag har! Det här kommer bli sååå kul!

Vad gör jag då? Jo, jag har börjat plugga. Eller, först jobbade jag ett år. I kiosken/restaurangen nere på resecentrum. Lite som turistinformation också eftersom att vilsna turister/resenärer inte hade någon förutom mig att ösa frågor på. Sista veckan ville jag strypa varenda en, eller nej, nu ljög jag. Jag ville strypa dem efter andra dagen på jobbet. Ända tills jag själv åkte tåget för första gången. Då var det jag som var den vilsna turisten på resecentrum i Umeå..hehe...ooops..
Nog om detta! Har lämnat detta bakom mig och läser nu på personalvetarprogrammet i Umeå. Har precis gjort bort första tentan och än så länge trivs jag himla bra. Pendlar gör jag också, bor kvar i min lilla lägenhet här i Övik och åker tåget upp till Umeå. Hittills funkar det bra, får väl se hur jag känner när tåget står stilla längs spåret i vinter...

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan. Lars stod för maten idag och då blev det finmiddag från Max. Inte mig emot! Nu ska jag städa lite så jag slipper skämmas när Lisa och Verra kommer. Sen ska jag bo i soffan resten av kvällen! Niiiiiiiiiiiiiiiice.

Hejdååå/ Jenna

Life in Götet #1

Hej mina vänner! Tänkte att det var dags för mig att också dra ett strå till snabbgurkestacken. Jag befinner mig nu i söderrnnn, i Göteborg för att vara exakt. #1 i rubriken betyder att ni förhoppningsvissssssss snart även kommer få en #2 av en annan av snabbgurkemedlem. Hon får själv avslöja sig!

Hur som helst. Jag har börjat plugga på "Medie- och kommunikationsvetenskapsprogrammet" på Göteborgs universitet. Är lite mer än halvvägs in i första kursen, sitter precis nu med en hemtenta och våndas. Precis som Lelle bor jag i korridor. Delar med 12 finfina människor från världens alla hörn. Tre från Kina (eller 4 eller 5? Har inte fått grepp om vilka av dem som bor här än...), en från Ukraina, en från Estland, en från Iran och fem från Svergie.

Kan visa några utvalda picsss från mitt lilla ruuuuuum. Jag älskar världskartor, därav både karta och glob. Hihihi.
Och ja, det här är jag då! Tänkte om nån har glömt hur jag ser ut...

Nu ska jag packa min väska och bege mig norrut mot Stockholm. Ska springa lite orientering och träffa massa goa kompisar igen + mami och papi såklart!

TREVLIG HELG!
/Malin aka mollii

MEN TJENA!

HEJ!!! Nu är vi som sagt tillbaka lyllo er läsare. På uppdrag av Öbbe ska jag nu berätta som händer i mitt liv just nu.
Jag flyttade lite oväntat till Umeå förra hösten för att läsa juristprogrammet. Jag bor i ett rum på 20 kvadrat meter och med 6 andra mates. Det är 2 tandläkare, 3 ekonomer och en läkare så jag känner mig trygg. Nu går jag 3 terminen och jag älskar det jag läser. Men det är lite jobbigt också, man börjar se världen på ett annat sätt. De vardagliga ting och händelser i livet härleder man till något rättsomårde all the time!! När jag är klar kommer jag ens kunna ha ett vanligt liv då??? Jag tvivlar och är djupt oroad över detta.

Nu ska jag kila iväg på ett seminarium i familjerätt sedan i kväll vankas det korridorfest med middag. Jag känner mest för att ligga hemma och äta godis, för Mange Makers (som endel av snabbgruka älskar, INTE JAG) kommer till Corona jag kommer avlida om jag måste höra dem live.
Tufft liv.
Adjö
HEJ!

SNABBGURKA GÖR COMEBACK!

Heeeeej alla snabbgurkelovers vi är tillbaka!

Efter ca 1,5 års break (eller mer?snart 2? kan inte räkna) har vi nu tagit initiativet att dra igång igen! Vet att ni trogna läsare saknat oss. Vi har ju tagit studenten (vilket var ett bra tag sedan) och försökt att ta oss in i "vuxenlivet". Många av oss snabbgurkor har flyttat osv så det kan vara lite kul att vi kan hänga lite med varandra här i bloggen nu när vi ses mer sällan.  Så jag tänkte att vi alla kan börja med att skriva var sitt inlägg om hur läget ligger just nu. Vad vi gör, bor osv. bara för att komma igång liksom!

Jag hoppas att det kommer blir bra uppdatering här framöver! Och jag hoppas att alla som tidigare följt vår underbara blogg fortsätter gör det nu. (palle?!)



Här är vi, snabbgurkorna!


Linnea Lelle Hedman



Lisa Öbbe Öberg



Matilda Tilla Muttis Åström



Malin Molli Andersson



Jennifer Jenna Forsman



Eveline Eve Gripenroth


Så nu är det bara att dra igång bloggandet!

Sleep tight!

/Lisa

RSS 2.0