trevlig överraskning

Haha, jag hade glömt att jag gjorde en twitter för några månader sen. Men nu fick jag ett mail att det var någon som ville följa mig! Och inte vem som helst heller!



VILKEN ÄRA! Eller är det nån som bluffar? Eller vill han bara att folk ska börja bevaka honom?

/Mallan

hjärtliga gratulationer

Idag är ingen vanlig dag. Nej, det är Jennifers födelsedag. Nu har även hon blivit vuxen och myndig och det är bara jag kvar som fortfarande är ung och dum.    

Jag skulle därför vilja tillägna detta inlägg till Jenna och låta våra dagliga två läsare få veta att hon fyller år. Hoppas du får en fin dag med en massa tårta och presenter!



/Matilda


GUESTFUCKINGBLOGGER!1!!111!!!

"Va fan är det här?" tänker ni nu.
Det är Victor "Palle" Nordberg. Föfan, gött mos!

Snabbgurkorna har problem. De lyckas tydligen inte blogga. Så efter att Malin bönat och bett mig om råd i en halvtimme-timme, får hon en idé.
"Du kan ju gästblogga!"

Sagt och gjort.
Frågan är då, vad vill jag göra med mitt enda blogginlägg?
Vill jag provocera folk och prata om hur jag retar mig på övervaxat hår och tofsar (hårsnoddar, för er som inte förstod) på benen eller vill jag bara berätta om min helt vanliga heterosexuella läggning?
Valmöjligheterna är oändliga. Men det bästa jag kan göra är nog att "share some Kanye-love" han är en sån jävla douche. Jag ska bli sån då jag blir stor.

http://www.mtv.com/videos/news/436578/kanye-west-crashes-the-stage.jhtml#id=1621391

PS. Cravings på NHL 10 som släpps i morgon. GAH!

rayban

YO! Long time no seen. Tänkte bara visa vad jag hittade här hemma.

 

Jepp, ett par Raybanbrillor. Tycker det är coolt att dom fortfarande är så himla poppis trots att dom är skitgamla. Dock passar jag inte alls bra i dom här, dom får mest ligga som prydnad på byrån.

/Mallan


RSS 2.0